Skip to main content

Bagaimana Anggur Muscadine Tukar kepada Vivix?

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee

Anggur muscadine memiliki ciri khas yang sangat istimewa berbanding anggur lain sehingga ia mampu untuk hidup walaupun dalam keadaan cuaca dan keadaan yang liar di daerah Georgia. Ia memberi tawaran kandungan polifenol dengan kepekatan yang sangat tinggi sekaligus membekalkan fungsi antioksidan yang baik untuk kesihatan tubuh badan. Ketahui dengan lebih lanjut bagaimana kami di Shaklee menghasilkan Vivix daripada bahan utama ini anggur muscadine bermula dari proses pertanian, pengesktrakan dan pembungkusan hingga sampai ke tangan kita semua sebagai pengguna.

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar di dalam Sebotol Vivix?

1. Tumbuh di Georgia

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee

Paulk Vineyards di Georgia, sebuah kebun anggur muscadine terbesar di dunia telah di beri mandat amanah dari Shaklee untuk menanam anggur muscadine yang berkuasa. Pertama kali di tanam pada 1970 keluarga Paulk telah menanam sehingga ke 600 ekar tanah yang menghasilkan muscadine grape ini sehingga hari ini. Hujan atau panas, anggur ini mampu hidup dalam cuaca yang tidak menentu dan persekitaran liar menjadikan ianya sumber polifenol yang senantiasa di cari dalam industri ini.


2. Dari Ladang Anggur dengan Sentuhan Lembut

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee

Di petik dengan tangan, anggur muscadine ini telah melalui proses penanaman yang rapi dengan penuh perhatian oleh petani dari Paulk Vineyards. Setiap anggur di jaga rapi, di pilih dan diasingkan dengan baik untuk memberikan anda kepekatan paling tinggi dengan nutrien yang penuh kebaikan.


3. Tradisi Memenuhi Inovasi

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee

Anggur muscadine kami menggunakan teknik "whole-press" dengan proses pengekstrakan khas yang dipatenkan oleh Shaklee bagi mengekalkan rasa dan nutrien polifenol di tahap maksimum. Dari tradisi pertanian dan gabungan bersama teknologi moden, kita dapat menikmati minuman botani yang berkhasiat, semulajadi, dan terbukti berkesan.


4. Komited untuk Kualiti
bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee


Pusat Inovasi Forrest C. Shaklee yang menempatkan Research and Development Team (R&D), ditubuhkan bagi memantau dan menyempurnakan proses mendapatkan ekstrak polifenol dan kebaikan nutrien maksimum dari anggur ini sehingga terhasil Vivix dengan kepekatan polifenol tinggi bagi memaksimumkan fungsi untuk kesihatan tubuh badan kita. 


Hubungi Syaza untuk sebarang pertanyaan tentang Vivix Shaklee :)

Syaza | 0187684817 






Popular posts from this blog

Short Trip Muar November 2018 : Jalan-Jalan Cari Makan

Sempena cuti Maulid Rasul Nabi Junjungan kita, Rasulullah saw yang jatuh pada Selasa (20/11) hari tu, Syaza dan family kecilku, ada berjalan-jalan sekejap dekat Muar. Actually, kekasih hati, suamiku, out station sebentar kat sana, alang-alang, kami amek kesempatan, jalan-jalan kejap la di Muar! Sambil menyelam, minum air, katakan. Syaza ni nama je orang Johor, tapi belum pernah sekali pun tidur menginap dekat Muar. Mungkin sebab I fikir, ala, Muar je pun (?) Ish! Syaza oi, kalau nak tahu, 'Muar je pun' ini adalah bandar yang terbersih di peringkat negara ASEAN taw. Serius, Muar memang bersih! Sampah sarap memang susah nak jumpa di kawasan tepi-tepi jalan ni.  Terbaik Muar. Trip kali ni singkat jer, tapi cukup untuk cipta memori dan kenangan bagi kami sekeluarga. 1. Dataran Tanjung Mas Dataran ni sama macam dataran yang ada di negeri lain, bezanya, dataran ni ada di sana, replika kenangan stesen kereta api Muar yang satu ketika dahulu ada di ...

Rumah Makan Cibiuk, Kajang | Sambal Free, Bebek Sedap

Syaza penggemar makan makanan pedas. Tapi pedas Malaysia dan Indonesia je. Pedas Korea yang Samyang and the geng tu, I tak tahan. Hehehe. Hujung sudu pun belum tentu mampu habis. Setakat pedas Malaysia tu ok la and pedas dari negara seberang pun apa kurangnya. Lagi pun dulu masa belajar degree di USM Pulau Pinang, Ayam penyet tu la menu harian lepas balik kelas. Bertambah-tambah sambal makcik tu! Sedap giler. *kredit gambar cover kepada supermeng.blogspot.com Si kecik makan nasi goreng dia je penuh portion banyak giler siap bungkus, Ibu dia makankan hahahaha But this time, sejak duduk Bangi ni selalu jugak la lalu lalang dekat depan Rumah Makan Cibiuk Kajang tu yang tepi tol tu hihi. Lepas tu pernah tengok ada sorang Maharaja Lawak, peserta dia yang entahlah siapa tah nama dia lupa la, haha, pernah review Cibiuk ni. Di tambah lagi dengan suami cerita tentang kesedapan Cibiuk lepas boss dia belanja makan. Maka, Syaza pun ajaklah suami makan di sini pada suatu hari itu...

Panggilan Lain Yang Lebih Sopan dari "Sis" Saya Terpikat!

Dunia hari ini kadang-kadang menyebabkan kita agak terbatas untuk berfikir dan address seseorang dengan gelaran yang lebih sopan terutama apabila kita tidak tahu nama mereka. Jalan singkat kita lebih gemar panggil gelaran "Sis". Kerana ia sudah seperti kebiasaan di masa kini. Kadang tu tak kisahlah dan tak tahu pun orang tu perempuan atau lelaki semua kita pakai taram panggil "Sis". Hahaha. Sekali rupanya lelaki dah hehehe. Ada juga yang memanggil lelaki dengan gelaran "Abang". Bagi rakyat Malaysia terutama berbangsa Melayu, "Abang" ini ialah panggilan kasih sayang. Jadi mungkin sekiranya kita address dengan panggilan ini, ada hati yang tak suka contohnya isteri mereka sudah tentu! Hihihi. Ada ke isteri yang suka perempuan lain panggil suami mereka "Abang"? Ya mungkin ada sekiranya mereka juga jenis perempuan yang gemar memanggil lelaki selain suami mereka gelaran tersebut.  Untuk golongan wanita dan perempuan pula, k...